pozdro dla kolegi widzianego w Piątnicy w piątek , z zielonym logo ocp na grilu w o1
Korzystał ktoś z polskihurtopon. pl
Zwiń
X
-
Korzystał ktoś z polskihurtopon. pl
Słyszał ktoś może z Was o takim sklepie internetowym z oponami jak polskihurtopon. pl
Sklep zachęca niskimi cenami ale opinii brak. Może ktoś z Was kupił coś u nich i może się podzielić opinią.
Bo dla mnie wygląda to trochę jak krzak jakiś. Pisza o 12 latach działalności ale firma założona w połowie 2014. Płatność tylko przelew, ceny atrakcyjne ale....
Co o tym sądzicie??PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
http://polskihurtopon. pl/
linki to się aktywne wstawia, chyba że kolega nie umie.
Jest też opcja płatności przy odbiorze.
Co do założenia - mogli działać do 2014 roku jako inna firma lub pod inną nazwą, w 2014r np. połączyli się z inwestorem lub zmienili formę prawną - stąd zmiana.
Komentarz
-
-
kazik4x4, z tym linkiem jakoś mi nie wychodziło.
Płatność przy odbiorze ok kto wyrazi na to zgodę skoro ciężko się tam dodzwonić, wolał bym opcje wysyłki za pobraniem.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
...AT Polska Sebastian Krupa z siedzibą w Tychach (43-100) przy ulicy Barona 30... a moze ten ??
Fajne jest to:
1) 3 AT Polska Sebastian Krupa 2) Kancelaria LION Prawno-Windykacyjna Sebastian Krupa
Przedsiębiorca: Sebastian Krupa
NIP: 9372278759 , REGON: 240819323
Czyli transakcje zabezpiecza firma, ktora sprzedaje rowniez opony.
Ja nie twierdze ze to przekret, ale jest to zabawne.
Komentarz
-
-
[quote="Maicroft"]...AT Polska Sebastian Krupa z siedzibą w Tychach (43-100) przy ulicy Barona 30... a moze ten ??
Fajne jest to:
1) 3 AT Polska Sebastian Krupa 2) Kancelaria LION Prawno-Windykacyjna Sebastian Krupa
Przedsiębiorca: Sebastian Krupa
NIP: 9372278759 , REGON: 240819323
Czyli transakcje zabezpiecza firma, ktora sprzedaje rowniez opony.
Ja nie twierdze ze to przekret, ale jest to zabawne.[/quote
Nie zabawne, ale normalne/praktyczne. Jeśli jest to duża firma i ma setki/tysiące klientów - więc ma własną jednostkę organizacyjną do windykacji nalezności.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZ jednej strony tak, z drugiej zazwyczaj robi to zewnetrzny podmiot lub jednostka w danej organizacji.
A tak to z punktu widzenia zwyklego smiertelnika, nie jest to zadne zabezpieczenie bo to tak jakby ktos sprzedawal chleb i mowil ze jego jakos potwierdza organizacja X, ktorej jest wlascicielem.
Komentarz
-
-
hmmm..próbowałem u nich kupić opony i po dodaniu do koszyka JEDYNA opcja płatności do przelew bankowy z góry :lol: :lol: ...dodzwonic sie masakra...zresztą przy opcji odbioru też wywala płatnośc przelewem :lol: .....ceny aż za bardzo atrakcyjne....wole dac wiecej 300 zł za kpl niz umoczyc 2 tys..... :lol: ...niech spadają na drzewo....aha ich ofertę dopiero od niedawna wywala w porównywarkach cenowych.........mi to przypomina kolejną opcję z cyklu "kup abonament na czerwone gacie" :lol:
Komentarz
-
-
ODRADZAM!!!
Swego czasu mieli konto na allegro. Kupiłem opony, przelałem pieniądze i przez blisko 2 tygodnie prosiłem się o dostawę. Zwodzili, że już wysłali, 2 dni później ktoś inny pisał, że zaraz wyślą, później znowu ktoś informował, że wyślą jutro. Cyrk. Telefonu nikt tam nie odbiera.
W końcu poprosiłem o zwrot pieniędzy. Byli oburzeni, że ośmieliłem się niecierpliwić po prawie 2 tygodniach oczekiwania. Napisano mi wprost "nie lubimy niecierpliwych klientów". Jedyny ich plus taki, że dostałem zwrot pieniędzy.
[ Dodano: Pią 20 Lut, 15 11:52 ]
Wcześniej firma Pana Krupy była zarejestrowana w Koszalinie. Właśnie odszukałem korespondencję jaką z nimi prowadziłem i tam widnieją takie dane.
Komentarz
-
Komentarz